[Video] SEDIH PULAK HAFIZ!!!! Pembunuh Abang Kekasih Bakal Di Gantung Sampai Mati, Mahkamah Langsung Tak Beri jaminan Kepada Dia

loading...
[Video] SEDIH PULAK HAFIZ!!!! Pembunuh Abang Kekasih Bakal Di Gantung Sampai Mati, Mahkamah Langsung Tak Beri jaminan Kepada Dia

SEDIH PULAK HAFIZ!!!! Pembunuh Abang Kekasih Bakal Di Gantung Sampai Mati, Mahkamah Langsung Tak Beri jaminan Kepada Dia| Akhirnya beginilah nasib yang menimpa Hafiz setelah kisahnya yang viral baru-baru ini kerana membunuh abang kepada kekasihnya yang telah berjaya membuktikan kepada adik perempuannya bahawa Hafiz sebenarnya suami orang.

Pembunuhan kejam yang dilakukan oleh Hafiz memang tidak dapat dimaafkan oleh orang ramai yang mengikuti kisah tragis ini.

Hari ini Hafiz telah  dibawa ke Mahkamah Majistret  diatas tuduhan membunuh anggota Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) Kelantan. 

Beliau  Mohd Hafiz Mohamad , 29 adalah tertuduh yang berasal dari kampung Baloh manir, Terengganu dilihat mengangguk kepalanya dengan maksud faham ketika pertuduhan mengikut seksyen 302 Kanun Keseksaan kerana membunuh dibacakan di hadapan Majisret Abdul Hayyi Salim pagi ini. 

Mengikut pertuduhan, tertuduh didakwa membunuh Muhamad Shukri Husin, 34, di tempat letak kenderaan hadapan Pejabat Agama Kompleks Seri Iman, di sini, 11.39 pagi 16 Oktober lalu. 

Bagi kesalahan itu, tertuduh berdepan hukuman gantung sampai mati, jika sabit kesalahan. Bagaimanapun, tiada sebarang pengakuan direkodkan daripada tertuduh.

 Abdul Hayyi menetapkan 4 Disember depan sebagai tarikh sebutan semula kes itu.

 Tiada sebarang jaminan ditawarkan terhadap tertuduh. Pendakwaan dijalankan Timbalan Pendakwa Raya, Muhammad Asyraf Minhad manakala tertuduh diwakili peguam, Mazlan Md Zain. 


 Video Tertuduh di bawa ke Mahkamah Kuala Terengganu : 
loading...

0 Response to "[Video] SEDIH PULAK HAFIZ!!!! Pembunuh Abang Kekasih Bakal Di Gantung Sampai Mati, Mahkamah Langsung Tak Beri jaminan Kepada Dia"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close