PERCAYA SANGAT DENGAN BOMAH..BOMAH SURUH PAKAI TANGKAL INI ORANG TAKKAN NAMPAK..BILA SAMPAI DI PASAR AWAM LELAKI INI TERUS TANGGAL PAKAIAN INGAT BOLEH CURI DAGING-DAGING DISITU. ,,TETAPI APA YG BERLAKU BILA NAMPAK PADA PENIAGA-PENIAGA SITU

loading...
halimunan
PERCAYA SANGAT DENGAN BOMAH..BOMAH SURUH PAKAI TANGKAL INI ORANG TAKKAN NAMPAK..BILA SAMPAI DI PASAR AWAM LELAKI INI  TERUS TANGGAL PAKAIAN INGAT BOLEH CURI  DAGING-DAGING DISITU. ,,TETAPI APA YG  BERLAKU BILA NAMPAK PADA PENIAGA-PENIGA SITUIngatkan dirinya halimunan, lelaki ini dengan selamba pergi mencuri di pasar.
Difahamkan, selepas membeli sebuah tangkal daripada seorang bomoh, dia menyangka yang dia telah berubah menjadi seorang halimunan.
Lelaki itu dikatakan sering mencuri daging di sebuah pasar dan  menjualnya pada harga yang lebih murah.
Dia ditangkap ketika sedang membawa sejumlah daging keluar dari tempat penyimpanan di pasar itu. Malah, dia juga telah dibogelkan sebelum dibelasah.
Nasibnya baik kerana dia telah diselamatkan oleh pihak polis yang tiba di lokasi kejadian.
Sumber: Daily Mail
loading...

0 Response to "PERCAYA SANGAT DENGAN BOMAH..BOMAH SURUH PAKAI TANGKAL INI ORANG TAKKAN NAMPAK..BILA SAMPAI DI PASAR AWAM LELAKI INI TERUS TANGGAL PAKAIAN INGAT BOLEH CURI DAGING-DAGING DISITU. ,,TETAPI APA YG BERLAKU BILA NAMPAK PADA PENIAGA-PENIAGA SITU"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close