Sayu : Anis dah tak der ..sepasang telekung dan kasut peninggalan terakhir nya (4Gambar)

loading...
Tenang lah dirimu disana sayang ... Jenazah Anis Fatihah ditemui pasukan penyelamat kira-kira 500 meter dari tempat dia dilaporkan hilang .. Al fatihah > 


Sayu : Anis dah tak der ..sepasang telekung dan kasut peninggalan terakhir nya (4Gambar)
Kuala Kubu Bharu: Jenazah peserta Perkhemahan Remaja Unggul yang dilaporkan hilang ketika menjalani aktiviti perkhemahan di Sungai Chiling, Kuala Kubu Bharu, semalam, ditemui jam 10.30 pagi tadi.
Kami ada menemui sepasang telekung dan kasut sebelah kiri dipercayai milik pelajar itu di kawasan berkenaan...keluarganya mengesahkan barangan itu adalah milik Anis," katanya.

Jenazah Anis Fatihah Hishamuddin ditemui pasukan penyelamat kira-kira 500 meter dari tempat dia dilaporkan hilang.Jurucakap Jabatan Bomba dan Penyelamat Selangor berkata, operasi mencari bermula jam 8 pagi selepas pencarian semalam gagal menemui mangsa.
"Mayat mangsa dijumpai pasukan penyelamat di kawasan air terjun berhampiran kuala sungai dan diserahkan kepada pihak polis," katanya.
Difahamkan, mayat dihantar ke Hospital Kuala Kubu Bharu untuk tindakan susulan.
Harian Metro sebelum ini melaporkan remaja berkenaan dikesan hilang ketika menjalani aktiviti 'night walk' di lokasi kejadian.
loading...

0 Response to "Sayu : Anis dah tak der ..sepasang telekung dan kasut peninggalan terakhir nya (4Gambar)"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close