4 Gambar Wajah Sebenar Pemandu Kerata WWC8908 Mercedes Yang Belasah Pemandu Lori Sampai Lunyai

loading...


4 Gambar Wajah Sebenar Pemandu Kerata WWC8908 Mercedes Yang Belasah Pemandu Lori Sampai Lunyai


Gambar Pemandu Kerata WWC8908 Merc Belasah Pemandu Lori Tersebar|Susulan kejadian seorang pemandu lori dibelasah lima lelaki dipercayai pengawal peribadi kepada individu bergelar datuk 14 Januari lalu di Bukit Antarabangsa, polis kini sedang giat mengenal pasti kesemua suspek.

Timbalan Ketua Polis Daerah Ampang Jaya Superintendan Mohd Zaid Hassan berkata pihaknya dimaklumkan mengenai pergaduhan tersebut yang berpunca dari insiden perlanggaran membabitkan dua kenderaan.

Bagaimanapun seorang suspek yang dipercayai merupakan pemandu kereta Mercedes Benz yang dinaiki oleh tiga lelaki Melayu dan seorang lelaki India tersebut dikenal pasti.

Gambar pemandu tersebut telah tersebar dilaman media sosial sejak semalam,lelaki berkenan di percayai bernama izakri bin zakaria yang masih lagi dalam buronan polis.

Sementara itu, Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar mengesahkan polis sudah menahan seorang lelaki bagi membantu siasatan berhubung kes terbabit.

“Walaupun kedua-dua pihak sudah bersetuju untuk menyelesaikan kes terbabit sendiri tetapi kita tidak boleh menerimanya. Tindakan dilakukan mereka seolah-olah negara ini tiada undang-undang.

“Saya mengarahkan Ketua Polis Daerah Ampang untuk mengesan mereka yang bertindak memukul pemandu lori berkenaan dan suspek juga sudah dikenal pasti,” katanyaa
loading...

0 Response to "4 Gambar Wajah Sebenar Pemandu Kerata WWC8908 Mercedes Yang Belasah Pemandu Lori Sampai Lunyai"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close