MELAMPAU...!!!! TIKAM Anak 20 Kali Sehingga TERBURAI Perut. Ini Cerita SEBENAR Daripada Ibunya Yang Buat Ramai TERGAMAM !!!

loading...


MELAMPAU...!!!! TIKAM Anak 20 Kali Sehingga TERBURAI Perut. Ini Cerita SEBENAR Daripada Ibunya Yang Buat Ramai TERGAMAM !!!

TIKAM Anak 20 Kali Sehingga TERBURAI Perut. Ini Cerita SEBENAR Daripada Ibunya Yang Buat Ramai TERGAMAM !!! | Seganas-ganas harimau sumatera tidak sampai hati membunuh dan memakan anaknya sendiri, namun tidak bagi Pretty Juliana 32 yang sanggup membunuh anak kandungnya yang berusia 2 tahun 6 bulan dengan dua puluh tikaman di bahagian badan termasuk satu tikaman panjang di bagian perut, hingga mengakibatkan usus kanak kanak malang berkenaan terbuarai.
Kejadian mengerikan itu berlaku dirumah abang kandung sendiri sutan 39 di jalan deli tua melayu deli medan ahad 15/17 kelmarin. Kejadian tersebut pada awalnya disedari oleh anak sutan, jafa 10 dan radit 8 yang berlari keluar rumah menjerit dan menangis meminta tolong pada ibunya dewi.
Ketika ditanya kedua anak berkenaan hanya menunjukkan isyarat kerumah mereka karena ketakutan. Dewi Melisa 30 dengan perasaan ingin tahun terus masuk kerumah dan mendapati Muhammad Altahir anak adik suaminya itu sudah meninggal dunia dengan keadaan usus terburai, manakala ibunya Juliana berada disamping mayat mangsa dengan memegang dua pisau dapur berlumuran darah.
Melihat kejadian itu dewi kemudian minta tolong kepada warga sekitar, dan segera dimaklumkan kepada pihak polis. Menurut siasatan awal Pretty Juliana mengalami gangguan jiwa seperti halusinasi, ketika ditanya mengenai pembunuhan, Juliana berkata dia tidak membunuh anaknya akan tetapi membunuh seorang lelaki yang cuba merompak rumah yang didudukinya.
Sementara menurut keterangan Sutan, adiknya Pretty Juliana sudah lama tinggal bersamanya, sebelum berkahwin lagi mereka sudah duduk satu bumbung rumah, tapi semenjak berkahwin Juliana dibawa suaminya ke batam namun datang semula ke medan kerana ditinggalkan oleh suaminya setahun lalu. Sumber: -Eberita
loading...

0 Response to "MELAMPAU...!!!! TIKAM Anak 20 Kali Sehingga TERBURAI Perut. Ini Cerita SEBENAR Daripada Ibunya Yang Buat Ramai TERGAMAM !!!"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close