Inilah Gambar Viral Binatang Di Seksa dengan KEJAM Oleh 2 orang Gadis Yang Buat Netizen BERANG !!!

loading...
Inilah Gambar Viral Binatang Di Seksa dengan KEJAM Oleh 2 orang Gadis Yang Buat Netizen BERANG !!!
Inilah Gambar Viral Binatang Di Seksa dengan KEJAM Oleh 2 orang Gadis Yang Buat Netizen BERANG !!!| Dua orang pelajar yang berasal dari Rusia telah menjadi perbincangan hangat di media sosial kerana memiliki hobi pelik iaitu membunuh haiwan seperti anak anjing dan kucing dengan cara yang sangat kejam. Dua orang gadis Alina Orlova dan Aliona Savchenko (juga dikenali sebagai Kristina Konoplya di media sosial). Nampaknya kedua-dua pelajar kolej dari Khabarovsk, Rusia ini telah mengundang kemarahan orang ramai.
Di petik dari federations, kekejaman yang dilakukan dua gadis remaja ini sangat tidak patut di lakukan setelah tersebarnya satu gambar yang di viralkan mengenai anak anjing hitam yang tidak berdaya dipotong kemaluannya menggunakan pisau, tangannya di paku ke dinding manakala mulutnya di sumbat dengan kain kemudian organ dalamannya dikeluarkan tanpa belas ihsan.
Manakala gambar kedua, anak anjing itu telah di belasah dengan menggunakan tukul serta matanya di cucuk menggunakan paku dan digantung sebelum di tembak.
Menurut sumber, kedua-duanya melakukan penyeksaan ini hanya kerana suka-suka dan menganggapnya kelakar serta pada masa yang sama kedua-duanya akan memuat naik gambar-gambar penyeksaan itu di laman media sosial. Selain itu kedua-duanya akan meminta kepada pengikut facebook bagaimana cara pembunuhan dan penyeksaan binatang seterusnya akan di lakukan.
Bagaimanapun kedua gadis berkenaan berjaya di tahan oleh pihak polis bandar Rusia Vladivostok ketika menunggu penerbangan dari Khabarovsk ke St Petersburg. Katanya kedua-dua gadis ini telah membunuh beratus ekor anjing dan kucing dengan cara menyeksa mereka terlebih dahulu, orang ramai menyarankan agar kedua gadis remaja gila ini dihukum tanpa ragu-ragu, mereka berdua harus bertanggung jawab atas sakit kematian yang sangat kejam, katanya.
loading...

0 Response to "Inilah Gambar Viral Binatang Di Seksa dengan KEJAM Oleh 2 orang Gadis Yang Buat Netizen BERANG !!!"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close