Lemak Di Perut Habis Hilang Dengan Campuran Dua Bahan Ni Sahaja! Dalam Masa 60Minit Terus Kempis! Sangat Mudah Dan Murah! Jom Buat Sama-sama! Sama Boleh Kurus! Jom Share!

loading...


Selain apel, bahan paling penting juice ini kayu manis. Anti-oksidan dari itu sebenarnya menyetabilkan k4ndungan gula darah dan mengurangi keinginan untuk karbohidrat, sesaat tidak mendorong sekresi sangat berlebihan dari insulin, yang disebut segi paling utama dalam penurunan berat tubuh yang berhasil.
Penelitian telah menunjukkan bila mengambil hanya 1/2 sendok teh kayu manis/hari dapat kurangi jumlah kolesterol jahat, dan membantu dengan pencernaan yang buruk dan membantu kurangi trigl! ser! da.
Yang anda perlukan ialah:
1. Sebiji Apel
2. Satu batang kayu manis (atau satu sendok teh bubuk kayu manis)
Langkahnya :
1.5 sampai dua liter air rebus atau disaring. Sediakan irisan apel, berikan kayu manis dan tutup dengan air.
Biarkanlah selama satu atau dua jam, dan minum sepanjang hari kapanpun Anda kehendaki.
Gabungan apel dan kayu manis yang fantastis mengatur metabolisme dan efektif mengurangi berat tubuh dengan meny1ngk1rkan kelebihan cairan dipertahankan dalam tubuh.
Sediakan dan menikmati rasa lezat jus ini, Serta sudah pasti janganlah lupa untuk berbagi dengan rakan-rakan anda di Facebook.
loading...

0 Response to "Lemak Di Perut Habis Hilang Dengan Campuran Dua Bahan Ni Sahaja! Dalam Masa 60Minit Terus Kempis! Sangat Mudah Dan Murah! Jom Buat Sama-sama! Sama Boleh Kurus! Jom Share!"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close