TRAGISSS..!!! VIDEO KEADAAN MANGSA AMAT SAYU DI HOSPITAL..Bapa SENTAP DARA Dua Anak Kandung Karena Karipap Isteri Dah Tak Sedap

loading...
Bapa Rogol Dua Anak Kandung Karena Karipap Isteri Dah Tak Sedap|Seorang buruh bangunan terpaksa di tahan oleh pihak polis balitung setelah di dakwa telah merogol dua anak 

Bapa Rogol Dua Anak Kandung Karena Karipap Isteri Dah Tak Sedap
perempuannya yang masih berumur 17 dan 12 tahun.
Dihadapan polis pelaku mengaku bahwa dia merogol kedua anaknya karena rasa isterinya sudah tidak sedap selain dari pada itu pelaku juga mengatakan bahwa  isterinya juga selalu menolak mengadakan hubungan intim dengannya.
Saya pernah cakap kepada isteri orang yang belum menikah saja mahu berhubungan intim ,mengapa kita yang sudah sah menjadi suami isteri tidak meakukannya,ujar pelaku di balai polis balitung 28.04.2016.
Katanya pelaku pertama kalinya merogol kedua anaknya 4 bulan lalu pada anaknya yang berumur 17 tahun,mana kala anak keduanya yang berumur 12 tahun dirogol pada 24.04.2016 lalu.pencabulan itu dilakukannya ketika isterinya tiada di rumah.
Pelaku juga mengaku bahwa dia merogol kedua anaknya masing masing hanya sekali,perlakuan bejatnya terbongkar setelah anak keduanya mengaku sakit di bagian kemaluan kepada cikgunya di sekolah.
Mangsa yang menceritakan kejadian itu pada cikgunya terus memanggil ibu mangsa dan melaporkannya di balai polis.
Selama di balai polis ibu mangsa terus menangis dan enggan untuk berbicara,mana kala Suaminya di tangkap di rumah mereka selepas mendapat aduan tersebut.
Isteri pelaku berkata bahwa dia sebenarnya enggan berhubungan intim karena permintaan suaminya yang aneh dan pelik ketika berhubungan intim,selain dari pada itu dia juga dikatakan tidak pandai merawat bagian bagian sensitifnya.eberita nusantara news
loading...

0 Response to "TRAGISSS..!!! VIDEO KEADAAN MANGSA AMAT SAYU DI HOSPITAL..Bapa SENTAP DARA Dua Anak Kandung Karena Karipap Isteri Dah Tak Sedap"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close