Surirumah RACUN 2 Anak Sebelum GANTUNG DIRI Sempat Muatnaik Status FB Yang MENGEJUTKAN !!!

loading...
Surirumah RACUN 2 Anak Sebelum GANTUNG DIRI Sempat Muatnaik Status FB Yang MENGEJUTKAN !!! | Surirumah, Rohana Mohamad, 37, yang ditemui mati tergantung selepas dipercayai meracun dua anak lelakinya di rumah mereka di Kampung Baru, Kota Samarahan malam semalam sempat mengemaskinikan status Facebook miliknya tiga hari lalu. Antara lain, beliau dalam nada sedikit beremosi memohon maaf kepada anggota keluarga, sanak saudara dan rakannya sempena Aidilfitri, selain meminta dihalalkan makan minumnya serta dua anak lelakinya.
1
3
Rohana dan Adam disahkan meninggal dunia di tempat kejadian, manakala Ikhmal dilaporkan meninggal dunia ketika dikejarkan ke Pusat Jantung Hospital Umum Sarawak (HUS), Kota Samarahan. Turut ditemui di lokasi kejadian botol cecair peluntur pakaian yang dipercayai digunakan bagi meracun dua kanak-kanak malang berkenaan.
Difahamkan, jenazah tiga sekeluarga ini masih ditempatkan di Unit Forensik Hospital Umum Sarawak (HUS) untuk siasatan lanjut, termasuk mengenal pasti punca sebenar kejadian. Kejadian diklasifikasikan sebagai kes bunuh dan sedang disiasat mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan. Polis Sarawak tidak menolak wujud elemen jenayah dalam kejadian ini dan siasatan terperinci sedang dijalankan.
loading...

0 Response to "Surirumah RACUN 2 Anak Sebelum GANTUNG DIRI Sempat Muatnaik Status FB Yang MENGEJUTKAN !!!"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close