Tradisi perkahwinan paling ANEH di dunia! Pengantin lelaki dan perempuan disimbah najis hitam, lihat foto-foto selanjutnya apa terjadi kepada tubuh pasangan pengantin itu...

loading...
Tradisi perkahwinan paling ANEH di dunia! Pengantin lelaki dan perempuan disimbah najis hitam, lihat foto-foto selanjutnya apa terjadi kepada tubuh pasangan pengantin itu, tiba-tiba BERTUKAR jadi...Masyallah! Betul-betul gila dan tak masuk akal.


Percaya atau tidak, bagi setiap pasangan pengantin Scotland mereka perlu melalui tradisi yang agak menjijikkan. Setiap pasangan yang ingin berkahwin dikatakan perlu melalui proses ‘penghitaman’ dimana setiap pengantin akan disimbah dengan cecair hitam, bulu dan tepung.

Tradisi ini dikatakan menjadi simbol bagi pasangan pengantin baru yang bakal mengharungi sebarang bentuk cabaran kelak apabila sudah berumah tangga.
loading...

0 Response to "Tradisi perkahwinan paling ANEH di dunia! Pengantin lelaki dan perempuan disimbah najis hitam, lihat foto-foto selanjutnya apa terjadi kepada tubuh pasangan pengantin itu..."

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close