"Saya IngatKan gatal Biasa.. Selepas saya berjumpa doktor Pakar !! Rupanya Badan saya sudang penuh Bersarang dengan ULAT !! "

loading...

MESTI BACA! Rakaman Ulat Bersarang Di Dalam Tubuh Lelaki Ini Yang Mengerikan
Kewujudan parasit di dalam tubuh badan manusia bukanlah suatu perkara yang baru. Haiwan-haiwan parasit ini akan tinggal di dalam tubuh badan manusia untuk jangka masa yang panjang sebelum ianya dalam dikesan dengan menggunakan teknologi perubatan.

Dari puluhan parasit yang dapat merugikan kita, beberapa jenis parasit dapat hidup dan berkembang biak di Baca LagiKewujudan parasit di dalam tubuh badan manusia bukanlah suatu perkara yang baru. Haiwan-haiwan parasit ini akan tinggal di dalam tubuh badan manusia untuk jangka masa yang panjang sebelum ianya dalam dikesan dengan menggunakan teknologi perubatan.
Dari puluhan parasit yang dapat merugikan kita, beberapa jenis parasit dapat hidup dan berkembang biak di atas kulit, bahkan ada yang mampu masuk ke dalam kulit tubuh kita. Parasit ini berukuran sangat kecil dan dengan bentuk yang aneh/menyeramkan yang menempel atau bahkan masuk ke kulit kita.
Oleh sebab makhluk ini mampu menembus lapisan kulit manusia, jenis parasit ini dilihat lebih mengerikan dan lebih besar daripada parasit yang lain. Bahkan sekiranya tidak mendapatkan rawatan pada peringkat awal, kemunculan parasit ini mampu menyebabkan anggota tubuh badan yang dijangkiti itu perlu dipotong atau ianya juga boleh menyebabkan kematian.
loading...

0 Response to ""Saya IngatKan gatal Biasa.. Selepas saya berjumpa doktor Pakar !! Rupanya Badan saya sudang penuh Bersarang dengan ULAT !! ""

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close