Elly Mazlein Nafi Curang Dengan Bekas Suami

loading...


Sebelum ini Elly Mazlein ada memaklumkan bahawa beliau akan membuat tuntutan hak penjagaan anaknya selepas penceraiannya dengan bekas suami setahun lalu. Namun setakat ini beliau masih belum mendedahkan punca sebenar penceraian itu berlaku sehingga ramai pihak membuat andaian bahawa Elly berlaku curang dengan bekas suami.
“Saya mengelakkan publisiti yang tidak mendatangkan manfaat kerana mahu menjaga aib diri dan bekas suami. Bagaimanapun semakin saya berdiam diri, semakin banyak cerita yang tidak betul sampai ke telinga saya. Baru-baru ini saya dapat tahu tersebar fitnah yang kononnya bekas suami menceraikan saya kerana dia ‘tangkap’ saya dengan lelaki lain sewaktu saya menjalani penggambaran untuk sebuah drama di Pulau Langkawi”
“Teringin juga saya nak tahu siapakah lelaki yang ditangkap bersama-sama saya itu? Sedangkan ketika itu, bekas suami datang membuat kejutan di hotel penginapan ketika saya sedang menjalani penggambaran selama sebulan di pulau berkenaan. Sepanjang perceraian saya, bekas suami langsung tidak bertanya khabar sehinggalah Sefhia lahir. Saya yang sedang sarat mengandung memandu sendirian ke hospital pada hari pemeriksaan kandungan”
“Saya melahirkan anak pada 6.35 petang, kira-kira pukul 10 malam, bekas suami sudah sibuk mahu pulang. Sedangkan sebelum itu, dia sudah berjanji untuk menjaga saya hingga selepas habis berpantang. Saya merayu padanya untuk tak tinggalkan saya, tapi tak dilayan,” katanya kepada Berita Harian Online berhubung punca sebenar penceraian diantara beliau dan suami, Azmi Hatta bercerai kira-kira setahun lalu yang tidak diketahui ramai.
Dalam masa yang sama, Elly turut meluahkan rasa terkilannya dengan dakwaan orang ramai yang tidak mengetahui hal sebenar yang terjadi. Namun katanya beliau tidak menyimpan dendam dan berkira dengan tindakan bekas suami malah beliau halalkan sahaja wang hantaran berjumlah RM11,111,11 yang sehingga kini masih belum diterimanya. (rkty/w)
loading...

0 Response to "Elly Mazlein Nafi Curang Dengan Bekas Suami"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close