NOOOHEHHH...GARA-GARA GAME POKEMON SEORANG WANITA TAK SEDAR DIRI DI BAWA KE TANAH PERKEBURAN...!! JANGAN TERKEJUT LIHAT FOTO NO 2 AMAT MEREMANGKAN

loading...


SEORANG wanita terpaksa diselamatkan oleh pasukan bomba selepas tersangkut di atas pokok ketika asyik bermain Pokemon Go di Clarksboro, New Jersey, baru-baru ini. AGENSI

NEW JERSEY 21 Julai – Akibat terlalu asyik bermain Pokemon Go, seorang wanita di Clarksboro dekat sini tersangkut atas pokok di sebuah kawasan tanah perkuburan sehingga terpaksa diselamatkan oleh pasukan bomba.

Menurut portal berita Action News, wanita tersebut sanggup memanjat pokok yang tinggi semasa bermain aplikasi permainan popular tersebut di Tanah Perkuburan Eglington, kelmarin.

Wanita itu kemudiannya menyedari tidak mampu untuk turun dan mula berasa takut hingga terpaksa menghubungi talian 911 untuk mendapatkan bantuan.

Pasukan Bomba dan Penyelamat Perbandaran Greenwich Timur tiba beberapa minit selepas itu untuk membantunya turun menggunakan tangga.

Berikutan kejadian itu, pasukan bomba menerusi akaun Face*book memberi amaran kepada peminat aplikasi tersebut agar sentiasa memikirkan tentang keselamatan diri mereka.

“Perkara yang ingin kami tekankan daripada kejadian ini adalah orang yang sedang bermain permainan itu perlu me*nyedari di mana mereka berada dan apa yang mereka lakukan supaya tiada sesiapa yang terce*dera,” kata Ketua Pasukan Bomba dan Penyelamat Perbandaran Greenwich Timur, Rob Gould. - Utusan - Read more at: http://scl.io/bad9_UTg#gs.2Vb6gYA
loading...

0 Response to "NOOOHEHHH...GARA-GARA GAME POKEMON SEORANG WANITA TAK SEDAR DIRI DI BAWA KE TANAH PERKEBURAN...!! JANGAN TERKEJUT LIHAT FOTO NO 2 AMAT MEREMANGKAN"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close