GILA ! Ramai BENGANG Dengan Pengakuan Lelaki India Yg BUNUH 7 Sekeluarga Di Gua Musang Ni !

loading...
GILA ! Ramai BENGANG Dengan Pengakuan Lelaki India Yg BUNUH 7 Sekeluarga Di Gua Musang Ni !
MEMANG BIKIN PANAS ! BERANI DIA CAKAP MACAM NI LEPAS BUNUH 7 SEKELUARGA YANG TAK BERSALAH.GILA ! Ramai BENGANG Dengan Pengakuan Lelaki India Yg BUNUH 7 Sekeluarga Di Gua Musang Ni !

MEMANG BIKIN PANAS ! BERANI DIA CAKAP MACAM NI LEPAS BUNUH 7 SEKELUARGA YANG TAK BERSALAH.
okolop
Gambar Pemandu Lori Bunuh 6 Sekeluarga Dalam Kemalangan Gua Musang|Pemandu lori tiga tan berusia 24 tahun direman selama empat hari bermula hari ini bagi bantu siasatan kemalangan yang mengorbankan enam sekeluarga maut di Kilometer 12 , Jalan Gua Musang-Kuala Krai dekat Rancangan Kemajuan Tanah (RKT) KESEDAR Renok, semalam.
Perintah tahanan reman itu dikeluarkan Majistret Amar Razim Alias di Mahkamah Majistret Kuala Krai.Kes disiasat mengikut Seksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.
Ketua Polis Daerah Gua Musang Superintendan Rajab Ahad Ismail berkata, siasatan awal mendapati pemandu berkenaan cuai.
“Kita akan menjalankan siasatan terperinci untuk mengetahui punca sebenar kemalangan,” katanya ketika dihubungi di sini, hari ini.
kolko
Dalam kejadian 1.20 pagi itu, empat kenderaan terbabit kemalangan menyebabkan tujuh sekeluarga maut dan lapan yang lain cedera.
Mangsa yang maut ialah Mursyida Ahmad Latfi dan kembarnya, Munira, 29; Mohd Amin Firdaus Zakaria, 29; Nurhana Jannati berusia lima bulan; Norazmi Mahat, 41 dan dua anaknya, Rifqi Najwan, tiga bulan serta Raidatul Syazwina, 4.
0
13438880_918102991632872_1256089035792073350_n
Tags: #Gambar Pemandu Lori Bunuh 6 Sekeluarga Dalam Kemalangan Gua Musang
loading...

0 Response to "GILA ! Ramai BENGANG Dengan Pengakuan Lelaki India Yg BUNUH 7 Sekeluarga Di Gua Musang Ni !"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close