Pembantu Rumah Dilayan seperti "ANJING" .. Akhirnya dia Mengambil keputusan untuk Campurkan Air Kencing Kedalam Minuman Air tuan Rumah itu >>

loading...

Sungguh menjijikkan, seorang wanita yang dipercayai pembantu rumah bertindak meletakkan air kencing dalam segelas minuman jus yang dikatakan disediakan untuk majikannya di Kuwait.
Memetik laporan Mirror.uk, video berkenaan telah dirakamkan menggunakan kamera yang disembunyikan.
Video berkenaan juga telah dimuatnaik ke laman LiveLeak dua hari lalu di mana rakaman tersebut menunjukkan seorang wanita berpakaian seragam biru menyediakan minuman di dapur.
Selepas wanita tersebut meninggalkan dapur berkenaan, datang seorang wanita lain berpakaian hijau mengambil gelas lalu di masukkan ke dalam kainnya.
Dia kemudiannya mengeluarkan gelas berkenaan dan menuang cecair dipercayai air kencing ke dalam air minuman tersebut.
Video berkenaan diambil selepas majikan tersebut dikatan merasa ragu-ragu dengan wanita berkenaan yang menyediakan sarapan pagi.
Bagaimanapun, maklumat terperinci mengenai kejadian itu tidak dapat dipastikan, namun perbuatan wanita itu mengundang kritikan netizan yang rata-rata menganggap ia perbuatan yang menjijikkan. 
loading...

0 Response to "Pembantu Rumah Dilayan seperti "ANJING" .. Akhirnya dia Mengambil keputusan untuk Campurkan Air Kencing Kedalam Minuman Air tuan Rumah itu >>"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close