VIDEO: Tradisi Kahwin Paling Pelik, Pakaian Pengantin Perempuan Ini Dilucutkan Sebelum Dir**Ba Beramai-ramai Hingga Perempuan Menjerit Kesakitan

loading...
Di Tiongkok, adalah sebuah tradisi memasukkan satu butir kacang goreng ke dalam baju pengantin wanita sebelum berlangsungnya perkahwinan.

Hal ini agar pengantin wanita untuk segera menikah. Lalu para tetamu lelaki dipersilakan mencari kacang goreng tersebut ke dalam gaunnya.
Atas nama tradisi, seorang pengantin wanita di Hainan, Tiongkok dicabuli belasan tetamu lelaki. Mereka beramai-ramai melucutkan baju dan meramas payudaranya.

Tapi tradisi unik ini biasanya di manfaatkan lelaki ‘nakal’ untuk mencari kesempatan meramas payudara pengiring pengantin tersebut.

Oleh kerana banyaknya lelaki yang memasukkan tangan ke dalam baju, wanita ini pun berteriak kesakitan.


Video yang dimuat naik di Huang Xianliangg ke Weibo ini langsung dikecam ramai. netizen bahkan mengecam pihak pengantin yang membiarkan kejadian itu berlaku.

Ini karena biasanya pengantin adalah orang terdekat seperti sahabat atau keluarga mereka sendiri.
loading...

0 Response to "VIDEO: Tradisi Kahwin Paling Pelik, Pakaian Pengantin Perempuan Ini Dilucutkan Sebelum Dir**Ba Beramai-ramai Hingga Perempuan Menjerit Kesakitan"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close