SUAMI HENDAK SEMBUNYI MAIN KAYU TIGA LAST-LAST..!! Kantoi!! Isteri dan Kekasih Melawat Serentak di Hospital

loading...

HENDAK SEMBUNYI MAIN KAYU TIGA LAST-LAST 

Kantoi!! Isteri dan Kekasih Melawat Serentak di Hospital

Kantoi!! Isteri dan Kekasih Melawat Serentak di Hospital
Kantoi!! Isteri dan Kekasih Melawat Serentak di Hospital
SEORANG suami mendapat pengajaran dengan cara paling memalukan apabila isteri dan perempuan simpanannya melawatnya serentak di hospital.

ARTIKEL MENARIK: Kuatnya Hati Seorang Isteri !!! Kisah Di Madukan Seawal 1 Bulan Selepas Berkahwin , Semua Hak Di Rampas Oleh Madu ... Tapii Apa Yang Terjadi Akhirnya Sungguh Tak Di Jangka ...
Seorang pelayar laman sosial yang mendakwa dirinya seorang jururawat telah memuat naik rakaman tersebut ke YouTube semalam.
Video tersebut yang telah ditonton berpuluh ribu pelayar bagaimanapun hanya menimbulkan rasa geli hati di kalangan mereka yang menonton.
Seorang lelaki yang memakai pakaian pesakit hospital dipercayai suami salah seorang wanita terbabit kemudian cuba meleraikan pergaduhan itu.
Walaupun pergelutan berjaya dileraikan, salah seorang wanita itu mula mengambil peralatan dan barangan hospital untuk dibaling ke arah wanita yang didakwa perempuan simpanan suaminya.
Dalam video berdurasi 2 minit itu, dua wanita dilihat saling menarik rambut dan bergelut.
loading...

0 Response to "SUAMI HENDAK SEMBUNYI MAIN KAYU TIGA LAST-LAST..!! Kantoi!! Isteri dan Kekasih Melawat Serentak di Hospital"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close