Monday, 14 November 2016

Innalilah... Anak Mati Dalam Perut Kerana Ibu Darah Tinggi Dan Stress Serta Lambat Makan

Tags

kepada ibu-ibu dan wanita2 yang ternampak post ini sila baca n viralkan info ini jangan kerana anda tidak nak ambk tahu baby mati dalam perut pula nanti!!!

Innalilah... Anak Mati Dalam Perut Kerana Ibu Darah Tinggi Dan Stress Serta Lambat Makan


Salam takziah sis Anis Anyza..Admin doakan moga sis terus tabah menghadapi dugaan ini. Moga ada hikmah Nya yg menanti di sebalik semua kejadian ini. Berat mata memandang. Berat lg bahu memikul. Moga Allah SWT terus berikan ketabahan dan kekuatan pd sis dan suami.InsyaAllah sis berjumpa dgn anak wildan syurga sis di sana nanti.Al-Fatihah.. - jomhamil.com


antara beberapa komen yang diambil dari page tersebut:
Astaghfirullahalazim... rupanya sungguh..mmg xbole stress,sedih,murung or bnyk berfikir time preggy!!? Ya Allah...mmg kesabaran sgt perlu dlm bersabar utk mnghadap sgala yg mendatang especially time preggy ni...bnyk kesan buruk!! So for husband2 sume pun perlu la maen kn peranan n btnggungjwb mnjga keharmonian rmh tgga,jga hati/jiwa isteri...In Syaa Allah sgala akn baek2 dan terpelihara...wallahu'alam
 Melihat gmbr arwah anak puan,teringat dgn diri sendiri.situasi yg sama,anak meningal dlm perut ketika kandungan hampir 8 bln lebih hanya beberapa minggu lg mau d czer.sy tiada tekanan darah tinggi,tiada kencing manis dan yg paling penting,hormon tiroid sy normal sejak hamil.sampai skrg doktor pun tak dpt berikan jwpan sebab baby meningal dlm perut.
 Sy penah lalu pngalaman ni 3 tahun lps-29.9 ni genap 3 tahun
Arwah mninggal shari sblm hari plan czer

Lahir juga dlm keadaan lebam
Sbb tempoh kmatian dgn tempoh klahiran

Duhai ibu...
Kuatkn smngt walopun bkn mudah
Ye...kita mmg rs kita cukup kuat,cukup tabah
Tp nntu akan ada msnya kita rs kita tewas
Sy dulu amik ms 2 minggu mnangis bsungguh2
Jd ibu...
Saat rs nk mnangis tu tiba
Nangis la spuas ati klo tu boleh redakan perasaan dlm ati
Tp jgn lama2
Sbb dia sdg bgembira di sana
Genap 3 tahun peristiwa itu blalu,sy sdg mnanti khadiran adik ke 3 arwah
Moga puan juga diberi rezeki yg sama
Salam takziah atas pmergian arwah
Salam tahniah kerana punya putera syurga
Info Paling Meletop:


EmoticonEmoticon