ALHAMDULILLAH. KUASA PAMOGA TAK TERKATA DATUK RAMPI MS..KINI KEMBALIKAN ELLY MAZLEIN MINGGU DEPAN ! DATO RAM PANAS HATI !

loading...
ALHAMDULILLAH. KUASA PAMOGA KEMBALIKAN ELLY MAZLEIN MINGGU DEPAN ! DATO RAM PANAS HATI !
ANDA SETUJU ATAU TIDAK TINDAKAN DATO VIDA?


Secara jujur saya tersinggung dan kecil hati dengan komen Datuk Ramli MS yang menganggap saya hanya mendapat simpati pihak Astro untuk terus berada dalam program ini.
Sebelum ini saya terima orang luar bercakap tentang itu, tapi bila Tok Ram (Ramli MS) sendiri yang bercakap, dia seperti mengiyakan apa orang cakap sebelum ini, saya sedih sangat.
Maruah Elly seakan tercalar kerana komen itu  apatah lagi program berkenaan mempunyai jumlah penonton yang ramai. Menurut Elly, beliau sudah nekad untuk tidak lagi meneruskan “perjuangannya” di GV 3 meskipun layak untuk mara ke minggu ke 5 .
Jika layak atau tidak ke minggu depan saya tetap ingin keluar dan tidak mahu terus berada dalam pertandingan ini.
Saya masuk dalam program ini bukan untuk meraih simpati masyarakat terhadap kehidupan saya. Saya sedih bila perkara itu berlaku ketika bapa saya datang minggu ini semata-mata ingin menyaksikan persembahan saya.
Walaubagaimanapun, Elly redha dengan apa yang berlaku dan menganggap rezeki beliau setakat ini sahaja.
Sementara itu, Pengurus Saluran Astro Ria Emarina Mohd Kamal menafikan status yang dimuat naik pengacara Jihan Muse bahawa tiada sebarang penyingkiran sepatutnya dilakukan pada malam tersebut.  Apa yang dikatakan oleh Jihan tidak mewakili pihak produksi Gegar Vaganza 3.
komen-jihan
Malam konsert duet ini memang ada penyingkiran seperti  konsert Gegar Vaganza musim-musim sebelum ini.
Kami akui pihak produksi mendapat makluman daripada Elly untuk menarik diri dan mengikutkan keputusan Elly memang mendapat markah dibawah Siti Sarah. Semua yang berlaku itu mungkin kebetulan.
Berbicara mengenai komen Datuk Ramli MS, Emarina menyatakan  setiap juri mempunyai cara mereka tersendiri dan jika ada yang terasa hati ia perkara biasa. Mereka tidak boleh puaskan hati semua pihak.
loading...

0 Response to "ALHAMDULILLAH. KUASA PAMOGA TAK TERKATA DATUK RAMPI MS..KINI KEMBALIKAN ELLY MAZLEIN MINGGU DEPAN ! DATO RAM PANAS HATI !"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close