Monday, 7 November 2016

Wanita Dedah Bukti Diri Dan Anak Dipukul Suami Hingga Cedera Teruk & Darah Beku

Tags



Ibu Tunjuk Bukti Diri Dan Anak Dipukul Suami Hingga Cedera Teruk & Darah Beku

Wanita Dedah Bukti Diri Dan Anak Dipukul Suami Hingga Cedera Teruk & Darah Beku
Selepas dikejutkan dengan kes seorang pegawai SPRM yang memukul isteri hingga mengalami kecederaan seluruh badan, kini timbul pula kes suami didakwa telah memukul isteri serta anaknya sendiri.
Pendedahan itu telah dibongkarkan oleh Hannah Azzara melalui laman Facebook miliknya. Menurut Hannah, anaknya telah dipukul teruk oleh bekas suami hingga menyebabkan kanak-kanak berusia 3 tahun itu telah dimasukkan ke hospital selama 5 hari.
Malah, apa yang dikesalkan olehnya biarpun telah membuat laporan polis terhadap kejadian tersebut namun tiada sebarang tindakan yang diambil oleh pihak berkuasa terhadap bekas suaminya.
"Actually i tak nak pon kecoh pasal ni . But since most of my friends and relatives pon suruh i buat jadi i terpaksa .
Kawan yang polis pon cakap viralkan baru orang atas nampak (itupun kalau nampak)
Ok . Dah seminggu Ahsan kena pukul dengan Daddy dia sendiri , i dah buat report . Dah masuk hospital 5days .
Tapi sampai niari tak ada apa apa update from polis .
I've call the IO yang ambil kes ni pon diorang lepas tangan .
Dia pukul anak i sampai ada blood clot dalam telinga kiri Ahsan .
Tapi sampai sekarang dia masih bebas .
Yang lain i tanak cerita panjang .
I cuma nak tanya .
Kalau kes macam ni memang polis tak ambil tindakan ke ?
-- update--
And since ramai kawan kawan ex husband yang PM cakap kat i diorang tak percaya dia bole buat macam ni kat i . So sini i tambah gambar i masa dia bantai i paling teruk . I did make a report but then i tarik balik pasal i kesiankan Ahsan .
Sepanjang 5 thn perkahwinan i tak pernah cerita buruk dia pada sesiapa even parents i . I simpan sendiri . But now i mmg da tak tahan sangat . I da tak kuat nak simpan sendiri . I hope tak de yang anggap i nak memburuk and memfitnah dia as in i ada bukti .
And kalau ada yang perasan i tak pernah nak upload 1 pon gambar ex husband dalam FB , sbb i jaga muka dia , jaga nama dia . Pasal i fikir kalau2 i ada tersalah update ke dia yang malu .
Well lemme introduce you all to my exhusband ­čśů see the last photo.



"Ini gambar yang dirakam selepas insiden saya dibantai suami (bekas suami). Kesan darah telah dibersihkan. Di bahagian atas hidung saya terkoyak. Doktor nak jahit tetapi saya tak izinkan. Jadi mereka hanya gamkan sahaja. Malah gigi saya patah dalam kejadian itu. "
Pendarahan dalam mata. Masa ini saya memang tak larat nak jalan. Ambulans yang datang ambil saya. Bayangkan macam mana anak saya dipukulnya seperti mana yang berlaku pada saya.


 
Rata-rata netizen meluahkan rasa simpati terhadap ibu dan anak ini malah berang dengan tindakan lelaki tersebut. Semoga pihak berkuasa dapat membuka mata untuk mengambil tindakan sewajarnya terhadap bekas suaminya. 


EmoticonEmoticon