DULU-DULU ADA JUGA MAIN PONDOK-PONDOK MACAM NIE..TAPI TAK SAMPAI NAK BUAT KERJA KOTOR..BUDAK-BUDAK SEKARANG ADA GAJET CANGGIH SEMUA DAH TAHU TEKNIK TERBAIK

loading...
Main Pemainan Kahwin Kahwin,Ehh..Ada Adengan Malam Pertama|Sekurang kurangnya 14 kanak kanak diantara umur 7 ke 1o tahun terpaksa disiasat karena terlibat dalam aktiviti porno dalam sebuah permainan kanak kanak kahwin kahwin yang memiliki adengan malam pertama.

14 Budak Sekolah Ditangkap Polis, Main Kahwin² Sampai Buat Acara JIMAK Bagaikan Suami Isteri Sebenar !
Sepuluh diantaranya adalah kanak kanak lelaki 4 lagi kanak kanak perempuan,dipercayai kejadian itu berlaku pada 31.10.2016 bulan lalu.
Katanya dalam kejadian itu,cikgu sekolah agama kanak kanak berkenan membuat satu laporan polis setelah melihat kejadian itu yang dimaklumkan salah seorang anak didiknya.
Pada 02.11.2016 wali murid yang terlibat dalam kejadian itu terpaksa membuat satu pertemuan dengan cikgu dan juga beberapa anggota polis.
Menurut saksi mata,mereka bermain kahwin kahwin pada awalnya dan mendirikan sebuah pondok yang dibuat dari pelepah kelapa selepas balik sekolah.
Entah bagaimana akhirnya permainan itu memiliki adengan intim layaknya pasanga suami isteri,ketika itu saksi melihat cikgunya lalu dikawasan berkenan dan memaklumkannya.
Menurut siasatan dan pengakuan murid ,4 di antara murid telah melakukan kegiatan itu sebanyak 3 kali dengan pasangan yang berlainan.
Bagaimana pun kes itu telah memburukkan nama baik sekolah mereka,dan pihak polis masih lagi mengembangkan siasatan.
Katanya orang tua murid dan guru perlu mendidik anak dengan memberitahu bahaya dan dosa hubungan terlarang itu.
Dari sisi lain kurangnya perhatian ibu bapa kepada anak juga memiliki peranan penting kenapa hal semacam ini boleh berlaku.
Contohnya menunjukkan kelakuan kurang baik didepan anak,bersetubuh di depan anak,tidak mengawal anak dalam aktiviti laman sosial,itu semua berpengaruh kepada mereka katanya.
Kepolisian Tanah Datar Hendri Abbas Bin Mohd Abdul Latif berkata,pihaknya masih mendalami sejauh mana perbuatan murid murid berkenan dalam permainan kahwin kahwin yang memiliki adegan malam pertama itu.Mohd Azmi Ikhwal Dalam Talian Serantau Eberita Nusantara News Memberitakan.
loading...

0 Response to "DULU-DULU ADA JUGA MAIN PONDOK-PONDOK MACAM NIE..TAPI TAK SAMPAI NAK BUAT KERJA KOTOR..BUDAK-BUDAK SEKARANG ADA GAJET CANGGIH SEMUA DAH TAHU TEKNIK TERBAIK"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close