KISAH YANG AMAT SAYU BILA ORANG GILA MELAHIRKAN ANAK..TAPI LAGI SEDIH BILA DI PERLAKU BEGINI .10 FOTO INI DI RAKAM KETIKA DIA DAN ANAKNYA DI DALAM HUTAN

loading...
Gambar Wanita Kurang Siuman Bersama Bayi Yang Baru Di Lahirkannya

Awal pagi di sebuah lorong bersebelahan  Pasar Makanan Longgui di daerah Baiyun Guangzhou, seorang wanita yang tidak mempunyai tempat tinggal melahirkan seorang bayi. Wanita ini dikatakan mempunyai penyakit mental. Gambar-gambar oleh Reporter Liang Weipei, Metropolis Selatan harian .
Seorang doktor dari Hospital Daerah Baiyun Palang Merah berkata penentuan awal menunjukkan wanita itu mungkin mempunyai penyakit mental. Selepas penjagaan kejururawatan keadaan bayi kini stabil dan akan kekal di hospital untuk pemeriksaan penjagaan yang lebih menyeluruh. Hospital ini juga telah dihubungi hospital mental, di mana mereka akan menghantar wanita itu untuk pemeriksaan dan rawatan, manakala bayi lelaki itu mungkin akan dihantar ke institusi kebajikan kanak-kanak.


loading...

0 Response to "KISAH YANG AMAT SAYU BILA ORANG GILA MELAHIRKAN ANAK..TAPI LAGI SEDIH BILA DI PERLAKU BEGINI .10 FOTO INI DI RAKAM KETIKA DIA DAN ANAKNYA DI DALAM HUTAN"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close