PADA MASA IA KUAT IA SELALU DOAKAN UNTUK KITA..!! KATA-KATANYA BOLEH MEMBANGKITKAN PERSAAN KITA DARI LALAI KEPADAN ALLAH..PADA HARI INI APA KITA PULA DOAKAN UNTUK BELIAU IAITU DATO'' USTAZ KAZIM ELIAS IANYA TIDAK MINTA LEBIH HANYA POHON SHARE DAN DOAKAN SEMOGA IA DAPAT BERDAKWAH DAN MEMARTABATKAN ISLAM DI HATI KITA

loading...
Ustaz Kazim Elias Dikejarkan Ke Hospital Pagi Tadi

IPOH: Penceramah bebas, Dato' Mohd Kazim Elias dilaporkan telah di kejarkan ke hospital selepas beliau dikatakan telah mengadu penat dan tidak sihat di rumahnya, di sini, hari ini.
Perkara ini disahkan di laman Facebook rasmi Dato' Ustaz Mohd Kazim Elias pagi tadi.

Tulisan di facebook berkenaan berbunyi "Pagi ini Dato Ustaz Kazim telah dikejarkan ke hospital. Pemeriksaan sedang dijalankan. Mari kita sama2 berdoa mohon Allah melindungi beliau dan memberi kesembuhan.

Buat masa sekarang PELAWAT TIDAK DIBENARKAN MELAWAT."
Ustaz Kazim yang dijadualkan merasmikan majlis graduasi Tadika Nurul Barakah  pagi ini telah dikejarkan ke wad kecemasan sebuah hospital swasta pada jam 8 pagi untuk mendapatkan rawatan. - Siakapkeli.my
loading...

0 Response to "PADA MASA IA KUAT IA SELALU DOAKAN UNTUK KITA..!! KATA-KATANYA BOLEH MEMBANGKITKAN PERSAAN KITA DARI LALAI KEPADAN ALLAH..PADA HARI INI APA KITA PULA DOAKAN UNTUK BELIAU IAITU DATO'' USTAZ KAZIM ELIAS IANYA TIDAK MINTA LEBIH HANYA POHON SHARE DAN DOAKAN SEMOGA IA DAPAT BERDAKWAH DAN MEMARTABATKAN ISLAM DI HATI KITA"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close